Displays

Display Purion

Bosch Purion

De Bosch Purion is compact en zeer intuïtief. Alle rijgegevens worden overzichtelijk weergegeven en zijn goed leesbaar in alle weersomstandigheden. Met de duim selecteert u moeiteloos het juiste ondersteuningsniveau zodat u uw handen ten allen tijde aan het stuur kan houden.

Display Intuvia

Bosch Intuvia

De Bosch Intuvia geeft een compleet overzicht van alle rijgegevens. Onder andere de actieradius, het accuniveau, de kilometerstand, de gemiddelde snelheid en rijtijd kunnen één oogopslag bekeken worden in alle weersomstandigheden. Bovendien geeft het display aan wanneer er best geschakeld kan worden zodat de actieradius maximaal blijft. Door de aparte bedieningsknop aan de zijkant van het stuur kunnen de handen ten allen tijde aan het stuur gehouden worden. De Intuvia kan via de micro-USB-poort gebruikt worden om bijvoorbeeld je smartphone op te laden. Het display is afneembaar zodat u ook uw rijgegevens kan raadplegen na uw fietstocht. Via de bedieningsknop kan de loopondersteuning geactiveerd worden zodat u moeiteloos met uw zwaarbeladen fiets in de hand kan wandelen. De loopondersteuning ondersteunt tot 6 km/u.

DISPLAY Kiox 300

Bosch Kiox 300

De Bosch Kiox 300 heeft een kleurendisplay dat een goede leesbaarheid garandeert in alle omstandigheden. Via de LED Remote kan u intuïtief door het volledige systeem navigeren. Pictogrammen en smart animaties visualiseren de rijgegevens zodat deze in één oogoplsag geïnterpreteerd kunnen worden. Bovendien is het mogelijk om de weergave op het scherm aan te passen naar eigen wens. Ook de positie van het display op het stuur kan eenvoudig aangepast worden.

Bosch Kiox 300 en de eBike Flow-app

De Norta e-bikes die zijn uitgerust met de Kiox 300 kunnen verbonden worden via Bleutooth met de e-Bike Flow App op je smartphone. DIt geeft je toegang tot alle functies van het smart systeem. Zo kan je de verschillende rijmodi nauwkeurig afstellen volgens je eigen voorkeur. Je e-bike blijft ten alle tijden up-to-date en kan voortdurend uitgebreid worden met nieuwe functies. De Kiox 300 kan ook gebruikt worden voor navigatie en voor het bijhouden van al je fietsactiviteiten. De e-bike Flow APp kan verbonden worden met de apps komoot en Strava.

Norta B6010 Display